Inyon Karateklubb Piteå
Välkommen!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Äntligen
2022-01-06 16:10
Vilka härliga ungdomar vi har

Hej på er alla och god fortsättning på det nya året.

Äntligen kunde vi genomföra en gradering och till allas glädje gick graderingen väldigt bra.

Vi i Inyons styrelse gratulerar alla till de nya graderna och hoppas att vi ses när vårterminen startar.

Vårterminen ja, den startar tisdag den 11/1 och vi har samma tider som tidigare, dvs

Tisdagar: Barn tränar i B-hallen kl 18-19, vuxna tränar i B-hallen kl 19.15-20.30

Söndagar: Barn tränar i B-hallen kl 18-19, vuxna tränar i B-hallen kl 19.15-20.30

Detta gäller alla som tränat och graderat minst en gång.

Vi återkommer lite senare vad som gäller nybörjare.

Gradering
2021-12-12 20:20

Den 19/12 är det så dags för gradering, och vi gör det tillsammans med Shotokanklubbarna från Luleå och Älvsbyn.

D-hallen finns tillgänglig för uppvärmning från kl 11, graderingen sker i B-hallen.

Vi räknar med att börja graderingen kring 11.30 och startar med nybörjarna. Därefter är det de som ska ta rött bälte med svart streck, osv.

Kom ihåg betala graderingsavgiften (se Avgifter)

Tider, grupper och nybörjare
2021-09-07 21:29

Nu har vi tränat några gånger och det är så roligt att få träffa alla igen, samtidigt som det är skönt att komma igång med träningen.

Vi är så många att vi beslutat ändra lite på gruppindelningen, ändra på några träningstider samt ta in nybörjare.

Så här blir det från och med torsdag den 9/9 och fram till Jul:

Tisdagar: Barn och nybörjare tränar i B-hallen kl 18-19 (se mer info nedan vad som gäller för nybörjare), vuxna tränar i B-hallen kl 19.15-20.30

Torsdagar: Barnen tränar i D-hallen kl 18-19, vuxna tränar i B-hallen kl 19.15-20.30 (ingen ändring från tidigare)

Söndagar: Barn och nybörjare tränar i B-hallen kl 18-19, vuxna tränar i B-hallen kl 19.15-20.30

Information för nybörjare:

Med start söndag den 12/9 så har vi intag för nybörjare. Eftersom karate är en kampsport så ska du som vill träna vara 8 år eller äldre. På vår hemsida Inyon.se så finns menyn "Medlemskap" där vi vill att ni går in och anmäler er.

Vi tränar två gånger i veckan, tisdagar och söndagar kl 18-19. De fyra första gångerna är "prova-på-träning" så man får testa hur det är att träna karate. Dessa fyra gånger är kostnadsfria, vill man fortsätta träna efter det så ska medlems- och träningsavgift betalas in. (Information finns under "Avgifter")

Man behöver inga speciella kläder till att börja med, mjuka byxor och en t-shirt passar alldeles utmärkt. Ta även med en vattenflaska, för det kan vara gott med lite vatten efter ett svettigt pass. Den som vill skaffa en karatedräkt lite senare kan få goda tips och råd från oss i klubben.

Vi hoppas att många vill komma och träna med oss, och man får mer än gärna ta med en kompis om man vill.

Styrelsen Inyon

Äntligen! Höstterminens träning startar.
2021-08-19 22:42

Hoppas att sommaren varit bra för alla och att ni är sugna på träning.

Vi drar igång höstterminen med start på tisdag den 24/8, och vi börjar så här:

Tisdagar: Barn och vuxna tränar gemensamt i B-hallen kl 18-19.30

Torsdagar: Barnen tränar i D-hallen kl 18-19. Vuxna tränar i B-hallen kl. 19.15-20.30

Söndagar: Barn och vuxna tränar gemensamt i B-hallen kl 18-19.30

Beroende på antalet deltagare så får vi se ifall vi måste dela upp oss i mindre grupper senare.

Naturligtvis följer vi riktlinjerna enligt FHM för att minimera riskerna för smitta.

Det betyder att vi byter om och duschar hemma, håller avstånd samt stannar hemma ifall man känner sig sjuk. Handsprit kommer att finnas på plats.

Vi hoppas att alla är lika taggade som oss att komma igång med träningen.

Vi ses i dojon

Grattis till nya grader
2021-05-23 20:21

Vi genomförde gradering idag den 23/5, med deltagare från nybörjare till 6 kyu.

Samtliga genomförde den med härlig energi och stort fokus, vilket medförde att alla klarade sin nya grad.

Stort grattis till er alla från hela Inyon.

Nu tar vi sommarlov och hoppas att vi ses vid tiden när skolan börjar om till hösten.

Då hoppas vi också att begränsningarna orsakade av Covid-19 är borta, så att även vuxna får träna.

Vi önskar alla en riktigt skön och härlig sommar.

Nyheter från våra grupper
Barn avancerad, 14/10 03:27